25-års undersøgelsen

Hvordan har 25-årige BSIG’ere det - både fysisk og mentalt? Hvilke spor har den tidlige barndom og ungdom sat på jeres liv, når I fylder 25 år? Og hvordan kan nuværende levevis og livsstil påvirke jeres helbred senere i livet?
Det vil en ny undersøgelse i BSIG forsøge at finde svarene på ved at invitere alle BSIGs ca. 90.000 unge deltagere til en ny spørgeskemaundersøgelse.

25 aars_tre billeder

Vær med – invitationen får du i din e-boks

Når du modtager en invitation fra Bedre Sundhed i Generation i din digitale postkasse (fx i e-boks eller borger.dk) klikker du på linket i henvendelsen, og udfylder skemaet direkte fra din mobil, tablet eller computer.
Du kan også logge på spørgeskemaet via linket nedenfor. Din respondentnøgle (password) står i den henvendelse, du har fået.

Gå til login (åbner ny side hos SurveyXact)

Dine svar er værdifulde!

Fordi du har været med i BSIG i 25 år, er dine nye svar særligt værdifulde. De svar, du giver os nu, kan vi sammenholde med dine tidligere svar og oplysninger. Sammen med alle de andre deltagere er du med til at give forskerne mere viden om, hvordan det, vi oplever og gør som mennesker, påvirker vores helbred nu og fremover. Læs mere om, hvordan BSIG er forpligtet til at behandle din oplysninger.

Projektets formål

Formålet med 25-års undersøgelsen er at blive klogere på, hvordan unge i Danmark har det – hvordan jeres dagligdag går med arbejde, studier, familie og venner. Hvordan bor I – sammen, alene eller med en kæreste? Er I sunde og raske eller fylder sygdom, bekymringer eller mistrivsel for meget?
25-års undersøgelsen vil samle så mange svar ind som muligt, så forskerne har et solidt og opdateret datamateriale om unges hverdag i Danmark at arbejde med. Længere nede ser du mere præcist, hvilke emner skemaet indeholder.

Alle BSIGs ca. 90.000 unge deltagere kontaktes i perioden 2023-2029

I denne undersøgelse kontakter vi dig og BSIGs ca. 90.000 andre unge deltagere, når I er 25½ år. Vi sender invitationer ud til undersøgelsen hen over en periode på 6 år med opstart i juni 2023.

I det nye spørgeskema vil vi bl.a. spørge dig om:

  • Din boligsituation
  • Fysisk og mentalt helbred
  • Arbejdstider
  • Søvnvaner
  • Livsstil
  • Stoffer
  • Kropsopfattelse
  • Kønsidentitet og seksualitet
  • Skærmbrug
  • Trivsel

Vind et supergavekort på 500 kr.

Hver måned trækker vi lod om et supergavekort til en værdi af 500 kr. blandt jer, der udfylder hele skemaet. Gavekortet kan bruges til en lang række butikker, spisesteder og oplevelser. Vi kontakter de heldige vindere direkte via deres digitale postkasse (eller pr. brev hvis de er fritaget fra digital post).

Sådan kontakter vi dig

Vi sender invitationen til din digitale postboks. Invitationen indeholder et direkte link til spørgeskemaet, men du kan også logge på skemaet her på hjemmesiden med den respondentnøgle (password), som står i invitationen. Hvis vi kan se, at du ikke har besvaret skemaet, sender vi dig to påmindelser med 10 dages mellemrum.
Hvis du er fritaget fra digital post, vil du modtage invitation og eventuelle rykkere som almindelige papirbreve.