Deltagerpanel

I Bedre sundhed i generationer har vi oprettet et deltagerpanel, så vi kan blive klogere på, hvordan vores deltagere oplever det at være med i så stort et forskningsprojekt som BSIG. På den måde kan vi gøre alt, hvad vi kan, for, at så mange deltagere som muligt har lyst til fortsat at være med mange år fremover.

Kop med teksten "Alle har ret til min mening"

Din mening er vigtig

At være deltager i Bedre sundhed i generationer er helt særligt. At man forbliver deltager hele livet giver fantastiske forudsætninger for forskningen. Der findes kun et fåtal af kohorter som os i verden, og du er derfor den eneste, som ved, hvordan det er at være deltager i så stort et forskningsprojekt af denne type. Derfor vil vi gerne have jer deltageres hjælp til at gøre BSIG endnu bedre, så vi kan forblive vedkommende mange år fremover.

Fra sjove events til etiske dilemmaer

I første omgang vil panelet køre online, hvor vi i ny og næ (ca. en gang om året) vil skrive ud med spørgsmål til paneldeltagerne. Det kan være alt fra test af nye spørgeskemaer, holdninger til vores nye Facebookside samt idéer til nye initiativer og arrangementer.

Vores nye deltagerpanel vil i første omgang foregå online. Vi håber på sigt at kunne invitere til møder i panelet.

På sigt håber vi desuden, at panelet også kan holde møder, hvor vi kan diskuterer en større dagsorden. Det kunne eksempelvis dreje sig om de etiske dilemmaer, der kan følge med, når man arbejder med sundhedsvidenskabelige data. Vi håber, at panelet kan være med til at gøre organisationen mere gennemsigtig og give deltagerne en bedre platform til at drøfte fordele og udfordringer ved at være deltager i BSIG med os og med hinanden.

Bliv en del af panelet

Deltagerpanelet er åben for alle vores unge deltagere. Dvs. dig der har være med i projektet, siden du blev født. Det er frivilligt at deltage, og du kan altid framelde dig panelet igen.

Skriv en mail til bsigpanel@ssi.dk med dit fulde navn og adresse, hvis du har lyst til at være med i panelet.