Nyt deltagerpanel for BSIG-mødre

I Bedre Sundhed i Generationer opretter vi i efteråret 2022 et nyt deltagerpanel for BSIG-mødre. Det gør vi for at kunne inddrage jer i forskellige aspekter af forskningsprojektet.

Deltagerpanel_moedre1

I BSIG ønsker vi at inddrage BSIG-mødre via et nyt deltagerpanel, da I med jeres erfaringer med egen sundhed og trivsel kan bidrage med vigtig viden. 

Ved at inddrage jer mødre i højere grad, håber vi på, at deltagelsen i BSIG igen kan opleves mere relevant for jer, og at I får et større indsigt i, hvordan forskningsprojektet drives og udvikles. 

Hvad går panelet ud på?

Hvor?

Panelet er et onlinepanel, og al kommunikation foregår således online, via mails og/eller links til forskellige hjemmeside og spørgeskemaer.

Hvor meget kræver det?

Panelet vil typisk blive kontaktet via mail fra BSIGs sekretariat 1-2 gange om året. 

Hvad skal panelet lave?

Panelet kan fx blive bedt om at teste og give feedback på nye spørgeskemaer, give jeres holdning til kende ift. etiske dilemmaer eller bidrage til drøftelser om ny forskning og formidling. 

Bliv en del af panelet

Deltagerpanelet er åben for alle mødre i BSIG, dvs. dig der har være med i projektet, siden du tilmeldte dig som gravid. Det er frivilligt at deltage, og du kan altid framelde dig panelet igen.

Skriv til os fra din digitale postkasse, hvis du har lyst til at være med i panelet. Tryk på dette link for at logge ind med MitID og skrive direkte til BSIG fra Digital Post.