BSIG på Facebook

Mød os på vores nye Facebookside! Her vil vi løbende dele forskningsnyheder, præsentere vinderne i vores konkurrencer, bringe interviews med deltagere og meget mere.

Facebook

Større synlighed

Bedre sundhed i generationer er kommet på Facebook. Vi håber, at du har lyst til at følge os.

Find os på Facebook her: Bedre sundhed i generationer på Facebook

Facebooksiden er opstået som et led i en større indsats for, at vi i BSIG skal være mere synlige for særligt den yngre deltager-generation, altså de deltagere, der har været med i projektet, siden de blev født. Denne BSIG-generation har længe kun kendt os gennem vores spørgeskemaer, et enkelt nyhedsbrev i ny og næ og en hjemmeside, der ikke er blevet opdateret så ofte.

Vi håber med Facebooksiden og vores nye deltagerpanel (læs mere om dette her), at BSIG forbliver et spændende og relevant projekt for vores unge deltagere. Derfor er siden særligt henvendt til de unge, men alle er selvfølgelig meget velkomne til at følge med.

Plads til dialog

Med de nye tiltag vil vi gerne skabe plads til dialog med vores deltagere, så vi kan forbedre tilhørsforholdet og den oplevelse, det er at være med i forskningsprojektet. Tilfredse og engagerede deltagere styrker nemlig forskningen!

Vi håber, at I har lyst til at følge med. Send os endelig en mail på bsig-forskning@ssi.dk, hvis I har kommentarer eller idéer til vores nye site.