Flotte præmier i Sund med SMS trækkes nu!

I netop disse dage finder vi vinderne af 10 gavekort, tre iPhones og hovedpræmien, en Macbook Pro, blandt deltagerne i vores ”Sund med SMS” forskningsprojekt.

SUND MED SMS

Sund med SMS er en særlig undersøgelse i BSIG, hvor en gruppe af BSIGs deltagere flere gange om ugen har fået SMS'er med gode råd om kost i form af quiz-spørgsmål, små konkurrencer og udfordringer. Knap 5500 14- og 15-årige BSIG'ere blev inviteret til at være med i projektet i løbet af 2016. For nogle deltagere blev mor også inviteret og andre deltagere kunne selv invitere en ven med, som de kunne dyste mod. Formålet er at undersøge, om det igennem sms-beskeder er muligt at påvirke de unges kostvaner i positiv retning. Det er første gang, at danske forskere tester digitale løsningers evne til at skabe varige forbedringer blandt unge.

3400 AKTIVE DELTAGERE

Vi håber, at præmierne var med til at motivere flere og forskellige deltagere til at være aktive igennem hele forløbet. På den måde generes mere og bedre data at forske i. Vinderne er derfor udtrukket blandt de 3400 deltagere, der har været aktive i hele forløbet, som strakte sig over 4-12 uger. Stort tillykke til alle vinderne!

HVEM HAR VUNDET?

Gavekort (10 stk.):

· Nicklas Holm
· Emilie Pihl Jørgensen
· Thea Lyng Møller Jensen
· Zenia Isabel Post
· Sofie Hyldgaard Jespersen
· Emil Højtoft Pedersen
· Jakob Kock Nygaard
· Maria Bæk Hansted Olsen
· Morten Christoffer Roslev
· Dennis Nørmark Jakobsen

iPhones (3 stk.):

· Jakob Juel Hamborg
· Caroline Gren Hansen
· Stephanie Brogna-Mariager

Hovedpræmien: En Macbook Pro!

Line Qwinten Frøsig